Η μαρτυρία "φωτιά" της χαρτορίχτρας στην οποία φέρεται να απευθύνθηκε η Ρούλα για τον Μάνο

featured image

Στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε η χαρτορίχτρα που επισκέφτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η χαρτορίχτρα υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να κάνει μάγια στον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ της έκανε εντύπωση η φράση που φέρεται να της έλεγε ότι «έφυγαν τα παιδιά και ο Μάνος δεν ήρθε πίσω σε μένα».

«Στις δικές μας συνεδρίες υπήρχε ο θυμός και η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο (Μάνο), που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ήταν χειριστική και επέμενε ότι εκείνος έχει εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να του κάνει κακό. Επειδή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά προσπαθούσα να την πείσω ότι δεν έχει σχέση ο Μάνος», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star η χαρτορίχτρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τηλεθεατές ξεσκίζουν τον Ρουβά :”Ξεφτιλισμένε. Είσαι ένα άχρηστο βύσμα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποκάλυψη – Η Πισπιρίκου είχε πάρει Κεταμίνη ή αλλιώς «special k» για δική της χρήση

Στη συνέχεια η χαρτορίχτρα αποκάλυψε όσα φέρεται να της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο: «Έφτασε σε σημείο να μου λέει αν έχω γιατροσόφια ή μαγιοσόφια να κάνω κακό στον Μάνο, να τον δέσω. Της εξήγησα ότι εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Έλεγε ότι “θα τον καταστρέψω”, “πρέπει να κάνω κάτι”, “φύγαν τα παιδιά και δεν ήρθε πάλι πίσω σε μένα”. Εγώ της έλεγα ότι δεν έχει άλλη γυναίκα».

Όσο για όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια σχετικά με τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, υποστηρίζοντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της φοβάται μη μπει φυλακή εκείνος και ο πατέρας του, η χαρτορίχτρα υποστήριξε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα έλεγε κάτι τέτοιο στην κατηγορούμενη γυναίκα του, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

«Μου ζήτησε να της προτείνω μία γνωστή μου που κάνει μαντζούνια για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγεία. Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα. Άκουγα συνέχεια “έφυγαν τα παιδιά και δεν γύρισε”. Δεν άκουσα τίποτα για Μαλένα, Ίριδα ή Τζωρτζίνα, άκουγα μόνο για τον Μάνο». [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.