Ποιος έκλεψε τις λίρες της σπιτονοικοκυράς;;; - Κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου

featured image

Αμφισβητείται ακόμα και η γνησιότητα του πληρεξούσιου – «Να καλέσει το Μάνο Δασκαλάκη η εισαγγελική Αρχή»

Σε μια από τις παράλληλες έρευνες που «τρέχουν» για την υπόθεση της Πάτρας, αυτή της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή… χιονοστιβάδας!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

Από τη στιγμή που ήρθαν στο προσκήνιο οι συγγενείς της αποθανούσας ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων και ερωτημάτων που αφορούν την ύπαρξη ή όχι περιουσίας και το κατά πόσο το πληρεξούσιο που είχε κάνει η 67χρονη γυναίκα στον Μάνο Δασκαλάκη είναι γνήσιο.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο δικηγόρος δύο εκ των συγγενών της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος (σ.σ. μιλώντας στο Star με σύνδεση από… παραλία) επεσήμανε πως θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Και πρόσθεσε:


«Οποιαδήποτε ευθύνη υπάρχει, γιατί είδα τον κ. Δασκαλάκη, τον σύζυγο της προφυλακισθείσας Ρούλας Πισπιρίγκου, να δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής. Έχει το δικαίωμα, αλλά εγώ θα ήθελα η Ανακρίτρια και ο Εισαγγελέας να καλέσουν τον κ.Δασκαλάκη για το τι μέλλει γενέσθαι με το πληρεξούσιο το οποίο έχει στα χέρια του και αν εκποίησε κάποια περιουσία από την αείμνηστη σπιτονοικοκυρά τους», είπε αρχικά ο δικηγόρος και αποκάλυψε πως αμφισβητείται ακόμα και η γνησιότητα του εγγράφου:

«Εμείς αμφισβητούμε και το αν είναι γνήσιο το πληρεξούσιο ή όχι …  Μπορεί να είχε σηκώσει κάποιο ποσό από τις τραπεζικές καταθέσεις που είχε η συγχωρεμένη…»

Ο κ.Θεοδωρόπουλος πέταξε και μια «βόμβα» στη συνέχεια, λέγοντας πως η γυναίκα είχε λίρες και τώρα… αγνοούνται:

«Υπήρχαν και κάποιες λίρες οι οποίες γνωρίζω από τους συγγενείς ότι ο πατέρας της … είχε κρατήσει από τον πόλεμο αρκετές λίρες. Έχουμε κάποια πληροφόρηση ότι εκποιήθηκαν. Τώρα, από ποιον, θα αποδειχθεί στη διαδικασία».

Καταλήγοντας σχολίασε πως πρέπει οι Αρχές να καλέσουν για εξηγήσεις τον Μάνο Δασκαλάκη και προανήγγειλε εξελίξεις:

«Βρίσκομαι στην Πάτρα, θα ξεκινήσουμε από το Ειρηνοδικείο Πατρών, θα δούμε αν υπάρχει κληρονομητήριο, θα δούμε το πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών και θα δούμε οι αγορές που έγιναν, όλα αυτά που τα ψάχνει και η Εισαγγελία και οι ανακριτικές Αρχές. Εγώ θέλω να καλέσει το Μάνο Δασκαλάκη η εισαγγελική Αρχή και να ρωτήσει εάν ισχύουν οι αγορές που λέγεται ότι έγιναν και μετά το θάνατο του πρώτου παιδιού και μετά τον θάνατο του δεύτερου για κάποια περιουσιακά στοιχεία και αν είναι φυσιολογικό να διασκεδάζει μετά τους θανάτους των παιδιών του και τώρα ζητάει ευθύνες. Η υπόθεση έχει πολλά πλοκάμια και να περιμένετε εξελίξεις».

Νομικά αναμένεται να κινηθούν και οι υπόλοιποι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, οι οποίοι εκπροσωπούνται από άλλο δικηγόρο. Λένε ότι δεν γνωρίζουν ποια είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε και πως όταν πέθανε η 67χρονη δεν τους ειδοποίησαν.

Και αναρωτιούνται για το πώς έδωσαν το σορό της από το νεκροτομείο σε έναν άνθρωπο που δεν ήταν συγγενής της και δεν ειδοποιήθηκαν οι στενοί συγγενείς, όπως και το πώς έγιναν αυτές οι διαδικασίες και το ποιος έχει υπογράψει.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.