Δέσποινα Βανδή σε Holly Grace: «Σε συγχαίρω, είσαι πολύ συγκροτημένος άνθρωπος»

featured image

Η χθεσινή εκπομπή ήταν αφιερωμένη σε τραγούδια που έγιναν ατάκες και ο Θέμης Θεοχάρογλου ήταν ένας από τους καλεσμένους της βραδιάς

Το χθεσινοβραδινό «Chart Show» ήταν αφιερωμένο σε τραγούδια που έγιναν ατάκες. Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε τους καλεσμένους της ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Holly Grace (Θέμης Θεοχάρογλου). H οικοδέσποινα της εκπομπής μάλιστα την συνεχάρη για την γενικότερη στάση της απέναντι σε τυχόν κακόβουλα σχόλια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

«Είδα πρόσφατα μια συνέντευξή σου και πραγματικά θέλω να σου πω ότι μου έκανες πολύ μεγάλη εντύπωση για το πόσο συγκροτημένος άνθρωπος είσαι, το εκτίμησα αφάνταστα αυτό και θέλω πραγματικά να πω ένα μπράβο στους γονείς σου. Ξέρω ότι πίσω απ’ όλο αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, έχεις δύο γονείς που σε στηρίζουν. Μπράβο και στη μαμά και στον μπαμπά», είπε η Δέσποινα Βανδή.

H Holly Grace είπε το τραγούδι σε «Όποιον αρέσουμε»

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς μου με στηρίζουν όντως πολύ, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ξεκίνησε έτσι, ήθελε δουλειά. Εντάξει, η μητέρα μου ήταν πιο κοντά μου, αλλά όλα τα πράγματα θέλουν δουλειά», απάντησε Holly Grace.

Και κατέληξε η Δέσποινα Βανδή: «Θέλω να πιστεύω ότι σε κάποια χρόνια από τώρα, θα έρθει ο καιρός που δεν θα μας κάνει εντύπωση και ούτε θα είμαστε επικριτικοί σε σχέση με αυτό που αποφασίζει κάποιος να είναι, να κάνει σε σχέση με την διαφορετικότητα». [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.