Η Πισπιρίγκου τα είχε κανονίσει όλα. Γιατί έβαλε το tablet της Τζωρτζίνας κάτω από το κεφάλι της

featured image

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στο «MEGA» προχώρησε στην αποκάλυψη ενός στοιχείου-γροθιά στο στομάχι, γνωστοποιώντας πως το τάμπλετ που αναζητούσαν οι Αρχές δεν είχε τοποθετηθεί στα χεράκια του παιδιού, πάνω από τη σορό του, αλλά κάτω από το κεφάλι του, στοιχείο που δείχνει πολλά.

Στοιχείο που πιθανότατα αποδεικνύει την πρόθεση της Πισπιρίγκου να καταστραφεί η συσκευή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς το σημείο στο οποίο είχε τοποθετηθεί θα οδηγούσε σε άμεση διάβρωσή του με το που θα ξεκινούσε η διαδικασία της αποσύνθεσης της μικρής Τζωρτζίνας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

«Ένα μικρό, αλλά σημαντικό στοιχείο είναι το ότι το τάμπλετ βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι της Τζωρτζίνας. Ήταν το πρόσωπό της, το μαξιλάρι και το τάμπλετ. Οι άνθρωποι εκεί που είχαν ανοίξει τον τάφο έκαναν αρκετή ώρα για να το εντοπίσουν. Είναι ένα γεγονός σημαντικό. Από εκεί και πέρα έχουμε την έρευνα για τα ίχνη της κεταμίνης. Η έρευνα στην Πάτρα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο η κεταμίνη να είχε δοθεί χέρι με χέρι, επ’ αυτού δεν υπάρχει πληροφόρηση. Θεωρώ ότι το ενδεχόμενο του χέρι με χέρι απομακρύνεται», είπε και συνέχισε:

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση σε ό,τι αφορά στη Τζωρτζίνα που νομίζω ότι το βάρος πλέον πέφτει στις άλλες δύο περιπτώσεις, στη Μαλένα και την Ίριδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Σφίγγει πολύ ο κλοιός γύρω από τη Ρούλα και όχι μόνο γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, θα υπάρξει μία κατάθεση από γυναίκα που θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Από επίσημη πηγή, η κατάθεση αυτή θα είναι καταλύτης, θα ξεκλειδώσει την υπόθεση».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.