Σαντορίνη: Επιστράτευσαν ελικόπτερο, drones και σκύλο για εντοπισμό της «αγνοούμενης» κι εκείνη είχε επιστρέψει στην πατρίδα της

featured image
Ελικόπτερα, drones μέχρι εκπαιδευμένους σκύλους επιστράτευσαν οι Αρχές, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι ελπίδες για να εντοπιστεί ζωντανή η αγνοούμενη άρχιζαν να απομακρύνονται.

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της τουρίστριας από τον Καναδά η οποία έκανε διακοπές στην Σαντορίνη. Η γυναίκα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της ενώ ήδη βρίσκεται στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, εδώ και τρεις ημέρες ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί και αναζητούσε μια γυναίκα η οποία ζήτησε βοήθεια.

Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και εθελοντές διασώστες είχαν ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή μετά το τηλεφώνημα που έγινε στο 112 την ίδια και ζητούσε βοήθεια στο μονοπάτι από τον Πύργο προς το Καμάρι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Στην κυριολεξία στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση του εντοπισμού της αγνοούμενης γυναίκας από στεριά, αέρα και θάλασσα.


Ελικόπτερα, drones μέχρι εκπαιδευμένους σκύλους επιστράτευσαν οι Αρχές, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι ελπίδες για να εντοπιστεί ζωντανή η αγνοούμενη άρχιζαν να απομακρύνονται.


Τελικά όπως αποδείχτηκε εκ τους αποτελέσματος η επιχείρηση αναζήτησης αποδείχτηκε μια καλή άσκηση ετοιμότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί ενα ολόκληρο νησί να έψαχνε την Τουρίστρια στο νησί της Σαντορίνης ωστόσο η ίδια βρέθηκε στην πατρίδα της.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς η ίδια μπορεί να εξέπεμψε SOS μέσω του 112, ωστόσο δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βρει το δρόμο προς το ξενοδοχείο της, με αποτέλεσμα να απασχολεί επί τρεις ημέρες τις αρχές που την αναζητούσαν.

Τελικά οι έρευνες της αστυνομίας, αντιστράφηκαν και άρχισαν να αναζητούν την Καναδή τουρίστρια με αυτό το όνομα μέσω των Ξενοδόχων του νησιού, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε επιστρέψει στη χώρα της. Οι αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με την ίδια η οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό δίνοντας ένα τέλος στον συναγερμό.


Από το Blogger.