Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

Στημένο σκηνικό;;; Ζαχάροβα για Ισραήλ: Αποκλείεται να μην γνώριζαν οι ΗΠΑ


Κάπου το πάνε οι Ρώσοι…

Υπόνοιες πως οι ΗΠΑ επίτηδες άφησαν (σε συνεργασία με τον Νετανιάχου ίσως;;;) να πραγματοποιηθεί η ολιγόωρη εισβολή των ισλαμιστών της Χαμάς το περασμένο Σάββατο αφήνουν οι Ρώσοι!

Δεν κάνουν ουσιαστικά τίποτα περισσότερο από το να εκφράσουν αυτό που οι περισσότεροι σκέφτονται!! Δεν είναι μυστικό εξάλλου πως τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο έχει «βουίξει» από πολίτες που αδυνατούν να «καταπιούν» ότι οι Ισραηλινοί…«ξαφνιάστηκαν»!

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν εκ των προτέρων το σχέδιο της Χαμάς να επιτεθεί στο Ισραήλ και δεν ενήργησαν για να εμποδίσουν την εφαρμογή του.

«Πώς θα μπορούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που έχουν τέτοιες υπηρεσίες πληροφοριών, να μην το γνώριζαν όταν η Χαμάς προετοιμαζόταν για ένα χρόνο; Ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό είναι αδύνατο».

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, το εκτεταμένο δίκτυο πληροφοριών των ΗΠΑ που περιλαμβάνει δορυφόρους και παρακολούθηση του κυβερνοχώρου, θα είχε, με χαρακτηριστική ευκολία μάλιστα, καταστήσει αδύνατη την επίθεση των ισλαμιστών!!

Νωρίτερα είχε κατηγορήσει επίσημους εκπροσώπους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή Graham και της πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Nickie Heily, ότι υποστηρίζουν την «εξόντωση» των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας.

«Εάν πράγματι υπάρχει η επιθυμία για ειρήνη σε αυτή την περιοχή, τότε είναι απαραίτητο να μην προχωρήσουμε προς την ανάπτυξη πολεμικών πλοίων εκεί ή τις εξωφρενικές δηλώσεις που ακούστηκαν από την Ουάσιγκτον, αλλά προς την κατεύθυνση της εφαρμογής και της εκπλήρωσης όλων εκείνων των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης [ΟΗΕ] που έχουν εγκριθεί όλα αυτά τα χρόνια».

(απεμπε-EPA photo)


el.gr

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget