Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

Από στρεπτόκοκκο έχασε τη ζωή του ο 28χρονος στον Τύρναβο – Ήταν δύο μήνες άρρωστος

 


Από στρεπτόκοκκο έχασε τελικά τη ζωή του ο 28χρονος Δημήτρης Κομίνης που «βύθισε» στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Τυρνάβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος ήταν εδώ και δύο μήνες άρρωστος χωρίς οι γιατροί να μπορέσουν να βρουν από τι έπασχε.

Όταν εντέλει ο νεαρός εισήχθη στο Αττικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο 28χρονος είχε πάθει σηψαιμία.

Ο θάνατος του σόκαρε και βύθισε στο πένθος την κοινωνία του Τυρνάβου, ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Λάρισα.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Δευτέρα έχασε τη ζωή του από στρεπτόκοκκο κι ένα 9χρονο κορίτσι στο Διδυμότειχο.

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget