Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

Τσιπούρα στο φούρνο με πορτοκάλι

Υλικά

  • 1 μέτρια τσιπούρα 1 πορτοκάλι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλάτι, πιπέρι
 
Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε μια λαδόκολλα και την απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας.
  2. Επάνω τοποθετούμε το ψάρι καθαρισμένο και πλυμένο.
  3. Το αλατοπιπερώνουμε και στην κοιλιά του τοποθετούμε το μαΪντανό και το σκόρδο σε φετάκια.
  4. Κόβουμε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και βάζουμε 1-2 στην κοιλιά του ψαριού και τις υπόλοιπες από πάνω του. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και μετά κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.
  5. Προσοχή χρειάζεται ώστε όλες οι άκρες της λαδόκολλας να είναι προς τα πάνω γιατί διαφορετικά θα χυθούν όλα τα υγρά έξω. Τοποθετούμε το ψάρι σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

neadiatrofis.gr
Ιανουαρίου 27, 2025

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget