Υλικά
- 2 μέτρια ψαρονέφρια
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- 150γρ. κεφαλογραβιέρα
- 2 μέτριες ντομάτες
- 6 φέτες προσούτο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Σε ένα πάγκο ανοίγουμε τα ψαρονέφρια και τα χτυπάμε ελαφρώς για να ανοίξουν και να λεπτύνουν.
- Αλατωπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
- Απλώνουμε την ντομάτα κομμένη σε φετάκια, από πάνω τις φέτες το προσούτο και τέλος το τυρί σε μπαστουνάκια. Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής.
- Στη συνέχεια αλείφουμε το κάθε ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και το τοποθετούμε, το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα.
- Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί, ακουμπάμε στην άκρη μια σκελίδα σκόρδο και κλείνουμε τη λαδόκολλα.
- Στη συνέχεια τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες στους 170 βαθμούς.
Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.