Υλικά
- 500γρ σουπιές καθαρισμένες (μπορεί να είναι και κατεψυγμένες)
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- ½ φλιτζάνι μουστάρδα
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι, πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις σουπιές σε μεγάλες μπουκιές.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τις σουπιές και το σκόρδο πολτοποιημένο.
- Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει με κλειστό καπάκι μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές.
- Όταν καταλάβουμε ότι οι σουπιές έχουν σχεδόν ψηθεί, προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια και σιγοβράζουμε με ανοιχτό καπάκι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.