Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

ΑΑΔΕ: Κατάσχεσε 54 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά


Η έρευνα συνεχίζεται και εξετάζεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με άλλες παρόμοιες υποθέσεις
Σημαντική ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, προερχόμενο από το Εκουαδόρ και τελικό προορισμό τον Πειραιά, στο πλαίσιο κοινής ελεγκτικής δράσης ελεγκτών ΑΑΔΕ και ΣΔΟΕ Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ, κατά τη διενέργεια ελέγχου στο 3ο Τελωνείο Πειραιά με τη χρήση αυτοκινούμενου οχήματος x-ray, εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία στον εξωτερικό μηχανισμό ψύξης του εμπορευματοκιβωτίου. 

Μετά από θετική ένδειξη και του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών KYBERR ακολούθησε φυσικός έλεγχος, όπου κατασχέθηκαν 45 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 54 κιλών. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2,35 εκατομμύρια ευρώ.

Η έρευνα συνεχίζεται και εξετάζεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με άλλες παρόμοιες υποθέσεις, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

www.bankingnews.gr
Μαρτίου 13, 2025

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget