Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

Γενική Συνέλευση της Α.Μ.Κ.Ε «Φίλοι Μουσείου Πόλης Κατερίνης»


Αγαπητά μέλη και φίλες/φίλοι,



σας καλούμε στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Α.Μ.Κ.Ε «Φίλοι Μουσείου Πόλης Κατερίνης» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ισογείου του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ» την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 19:00.

Με εκτίμηση

Τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής της ΑΜΚΕ «Φίλοι Μουσείου Πόλης Κατερίνης»

Σ. Παρασκευαίδου, Β. Μανιάτη, Γ. Ποικιλίδης
Φεβρουαρίου 03, 2025

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget