Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

Παιδική θεατρική παράσταση στην Κατερίνη| Ο λαγός και η χελώνα» από τους μύθους του Αισώπου


Ένας από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς μύθους του Αισώπου σε μια πρωτότυπη θεατρική διασκευή στο σήμερα, δοσμένη με τρυφερότητα και χιούμορ!


Μια παιδική θεατρική παράσταση εμπνευσμένη και δουλεμένη από ανθρώπους της εκπαίδευσης και της τέχνης με πολυετή εμπειρία, ουσιαστική γνώση και βαθιά αγάπη για το παιδί και το παιδικό θέατρο!
Χαρακτηριστική σφραγίδα κι υπογραφή της ομάδας μας η διάδραση κι η ενεργή συμμετοχή των μικρών θεατών στην εξέλιξη της πλοκής!

Βασικές κι ανεκτίμητες αξίες, όπως η φιλία, η ενσυναίσθηση, η αλληλεγγύη και η συνεργασία επικοινωνούνται με σαφήνεια, απλότητα κι αμεσότητα, με ιδιαίτερο σεβασμό στον ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα του παιδικού θεάτρου.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ο λαγός, Λόνι Τρεχάλας, φέρει τον τίτλο του «Πρωταθλητή του Δάσους». Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πρωτιά και ο θαυμασμός των άλλων, κι έτσι έχει γίνει φαντασμένος, χωρίς σεβασμό για τα υπόλοιπα ζωάκια.

Μια μέρα θα συναντήσει τη Λόνα τη χελώνα, που πιστεύει ότι πάνω απ’ όλα έχει σημασία η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα, και που θα τον προκαλέσει σε έναν φαινομενικά άνισο αλλά συναρπαστικό αγώνα!

Θα καταφέρει, άραγε, η χελώνα να δώσει στο μικρό λαγό να καταλάβει πως η αγάπη και η αποδοχή, η φιλία και η συνεργασία είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή και πως αληθινή πίστη στον εαυτό μας σημαίνει να μην τα παρατάμε ακόμα κι όταν όλα φαντάζουν δύσκολα;

Θα το ανακαλύψουμε στην πορεία του αγώνα, παρέα με τον Λόνι και τη Λόνα!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Θεατρική διασκευή από το μύθο του Αισώπου: Έλενα Πολυγένη

Σκηνοθεσία: Μένια Ορφανίδου

Πρωτότυπη Μουσική -Στίχοι-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Κίκλης

Χορογραφίες/Κινησιολογία: Μένια Ορφανίδου

Σκηνικά – Φωτισμοί: ΣΑΜΕΝ production

Κοστούμια: Μιλένα

Επεξεργασία ήχου: Κλεάνθης Κωνσταντινίδης-Imagine Pixels

Το τραγούδι «Κάνε μια ευχή» στο φινάλε της παράστασης ερμηνεύει η λατρεμένη Μπέσσυ Αργυράκη!!!

Στο ρόλο του εκφωνητή των αγώνων ακούγεται η φωνή του πολυαγαπημένου Χάρη Ρώμα!!!

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Γιάννης Χριστοφάνης, Ευθυμία Μαρκοπούλου, Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 102 ετών…!

Διάρκεια παράστασης:70 λεπτά

Διάλειμμα:10 λεπτά

Κυριακή 16 Μαρτίου στην Κατερίνη, στον «Πολυχώρο Ευκαρπίδη»(25ης Μαρτίου 28 τηλ 2351 034551)

για δύο παραστάσεις : στις 12μ. & 4:30μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 9 ευρώ προπώληση/10 ευρώ ταμείο

Προπώληση στο βιβλιοπωλείο «Σαββίδης» ( Μεγ.Αλεξάνδρου 47 Αγία Τριάδα, Κατερίνη, τηλ 2351 029380) και στο
https://www.more.com/theater/children/o-lagos-kai-i-xelona

Πληροφορίες και τηλεφωνικές κρατήσεις στο 6947817212
Μαρτίου 12, 2025

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget