Το www.madatoforos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΟΣΜΟΣ

[Κόσμος][fbig1 pagenumber]

Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με βρώμη


Αν το κοτόπουλο φιλέτο σας είναι «στεγνό» και η γεύση της γαλοπούλας δεν σας ενθουσιάζει, να μια συνταγή που θα σας δώσει πλούσια γεύση με ελάχιστα λιπαρά και λίγες θερμίδες.

Υλικά για 4 άτομα



  • 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας, περασμένος μία φορά από τη μηχανή
  • 2 κρεμμύδια ξερά, περασμένα στον τρίφτη
  • 2 ντομάτες μέτριες, περασμένες στον τρίφτη
  • 8 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
  • 3 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 2-3 κουταλιές της σούπας ρίγανη
  • 4 κουταλιές της σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι μαιντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπόλ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε με τα χέρια για περίπου 10 λεπτά. Πλάθουμε το μείγμα σε μεγάλα μπιφτέκια (180-210γρ.).
  2. Ζεσταίνουμε καλά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα μπιφτέκια μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
  3. Κατόπιν τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 6-7 λεπτά από την κάθε πλευρά.
  4. Σερβίρουμε με μία δροσερή πράσινη σαλάτα και αρκετό χυμό λεμονιού. Καλή απόλαυση!



Πηγή
Ιανουαρίου 29, 2025

Δημοσίευση σχολίου

►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget