Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς το κόκκαλο
- ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- ½ φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
- ½ φλιτζάνι μουστάρδα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- ½ φλιτζάνι φρέσκια ρίγανη
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
Εκτέλεση
- Πλένουμε το χοιρινό, το κόβουμε σε μπουκιές, τις αλατίζουμε και τις τοποθετούμε σε μία γάστρα.
- Προσθέτουμε το κρασί, το χυμό, τη μουστάρδα, την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, ανακατεύουμε ελαφρά, σκεπάζουμε και βάζουμε στο φούρνο.
- Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 2 ώρες. Βγάζουμε τη γάστρα από το φούρνο, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε ελαφρά.
![[headerImage]](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghXkIuk8lL2YjZHWS3MXu1hUV63IM-iZ0c4k7hr21n_NsKEKTyOMsXc3O6uCS1Vq2xUgPrAyWV9gUBZP-Q5wCCo1CKRB-2PV-W_Om5HUTHgvaNG0LYUkR0rwwFIz3ipwqRqtkWf-iU_JIAcbou1JomA1hrom40936GX_bL9sjcfDz8M4hq-3UXtCwE4tE/s16000-rw/xoirino%20me%20piperies%20stin%20gastra.webp)


Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.