Υλικά
- 1 πακέτο κανελόνια
- 500γρ φέτα
- 3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
- 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κυβάκια
- 1 ½ κεσεδάκι γιαούρτι
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φλιτζάνια τυρί τριμμένο τύπου γκούντα
- 2 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
- 1 αυγό
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.
- Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Παίρνουμε ένα κανελόνι και το γεμίζουμε με το μίγμα της φέτας.
- Το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κανελόνια, μέχρι να τελειώσει η γέμιση.
- Χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα και περιχύνουμε το ταψί με τα κανελόνια.
- Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.